Fira Nocturna

Arriba l'AGOST, i el primer cap de setmana d'agost, l'activitat festiva de Muro, es trasllada a Platges de Muro, el nucli costaner, també celebra les seves festes i des de l'any 2008, el darrer cap de setmana de juliol o el primer de setmana d'agost que acaben el diumenge vespre amb un espectacular castell de focs artificials a l’entrada de s´oberta, la sortida del Gran canal de s´albufera. Durant les festes al voltants del edifici municipal de la Platja de Muro, s´acull la FIRA NOCTURNA, una fira nocturna plena de paradetes d’artesania i productes gastronòmics típics de Mallorca i en la que darrerament es fa una trobada internacional de batucades.

Una setmana després de la FIRA NOCTURNA, arriben les festes de Sa Caseta des Capellans, l'altre nucli costaner que té Muro, un lloc molt particular, on nombroses famílies mureres estiuegen durant els mesos de juliol i agost.

De les festes destaquen el multitudinari sopar a la fresca que es fa el divendres de festes i el repartiment d'ensaïmades i les corregudes de joies que es fan el diumenge matí.


Source URL: https://ajmuro.net/node/4009