VIII GALA DE L’ESPORT

11-March-2023

MURO RECONEIX L’ESFORÇ DELS SEUS ESPORTISTES A LA VIII GALA DE L’ESPORT

 
Martí Poquet i Pep Segura reben el Premi Honorífic per la seva gran tasca en el món del motocross


 

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Muro ha celebrat, aquest divendres dia 10 de març, la VIII Gala de l’Esport de la localitat. Amb aquesta festa es reconeix anualment la feina i esforç dels esportistes i entitats esportives mureres.
 
Martí Poquet i Pep Segura han estat guardonats amb el Premi Honorífic, que atorga l’Ajuntament, per la seva gran tasca en el desenvolupament del món del motocross a la localitat.
 
Miquel Ramis, que va ser president del Club Basquet Muro, ha rebut el Premi a la Dedicació per els seus vint anys al front de l’entitat.
 
D’altra banda, el nadador Xisco Julià ha rebut el Premi a l’Esforç i Constància. Amb aquest guardó l’Ajuntament vol reconèixer la gran disciplina de Xisco, que mai es perd cap entrenament a la piscina municipal de Muro.
 
Durant l’esdeveniment, també s’han lliurat guardons d’or, plata, bronze i al mèrit esportiu als millors esportistes d’aquesta temporada.  En total, s’han atorgat 19 guardons d’aquests tipus.
 
D’altra banda, 14 clubs esportius de Muro han lliurat Cordons als seus esportistes.
 

“El nom de Muro arriba molt enfora gràcies a l’esforç, la constància i la dedicació de tots els nostres esportistes. Per això, per a tot l’equip de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Muro és un honor poder organitzar aquesta festa i agrair a tots ells la seva tasca”, manté la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Muro, Marga Forteza. En aquest mateix sentit, el batle Miquel Porquer, assenyala: “els nostres esportistes representen la gran diversitat d’esports que tenim al poble i els valors del municipi. Amb aquesta gala volem reconèixer l’esforç i la constància de tots ells”.